Nuffnang Ads

Saturday, December 10, 2011

Demam AGM

"Eh, baru pkl 4 ke..? hmm,awal lagi.."



Venue: HS Cafe,IIUM
Date: 11 Dec 2011


Photo taken by Mr AJ aka Abg Long *smile


Cuya, Ecah, Kamil, Yan, Fauzan, Nadz, Aimi, Gee & of course Mr Photographer

Yan:: "aish,cmne nk sepak ni..tak tau kt mane bola dah..haha"
Kamil:: "urmm,Vios ke City..hmmm..tanye 'Brunei' la.."

Demam AGM(Annual General Meeting)..memang! tahun ni, nk buat perubahan sket in report presentation.. If before this, ada President Speech, S/u report then FC report..tahun kita tukar..1 presentation include semua terus..guna Bsc or balance scorecard...pada yg tak penah dengar..silalah tanye pakcik google kan..mungkin korang akan paham dalam mase yang cepat..tp mungkin korang akan pening dan malas nk amik tau after that..hahaha..

then, terjadilah tragedi berjaga di HS cafe, di ambang tenure akan dirombak lebih kurang sehari lagi dan akan diserahkan pada barisan teraju baru..ape benda la yg susah sngt kn..sampai kne lame2 kan..ha..meh nk gitau sket ape nk kne siapkan....

  • slide presentation (review of Bsc, Action plan, report program,financial report)
  • President speech
  • written reports(program and financial)
juga semua2 yg lain...hehe..hasilnya..3 full pages of president speech, 37 slides of Bsc report,bebanyak page of report dan segala macam report..suma tu akan dicompile then dijadikan booklet,then will be distribute bila AGM nanti...

hasilnya..sume nk breakfast mcd la konon nya..tp bila dh 5.15 am..sume dh xleh buka mate..aku je berjaga lagi..hehe..then 11 am t..nk kne pegi print dan tengok adik2 rehearsal untuk AGM t 2 pm..

mungkin ni last time..same2 berjaga menyiapkan keje untuk club..lepas ni..hanya jd pemerhati dan penyokong setia kelab..

medan juang ini takkan pernah haus dengan peluh lelah yg terpilih..
siapa yg akan naik nanti..teruskan usaha..
buat yg terbaik..ini tanggungjawab..ini amanah..
jgn mengalah dulu..jangan bilang "saya tak mampu"
belum cuba belum tahu
jangan cakap "saya tak ada pengalaman"
inilah peluang..
takkan ada yang kedua tanpa yang pertama

Untuk yang lain lain
kita tak terpilih antara yang di atas bukan beerti tak layak
bukan beerti dianaktirikan
tp anda lebih bertuah daripada yang lain
anda yang berjuang dengan yang di akar umbi
tanpa yang di bawah
yang di atas bukan siapa siapa
tanpa penyokong seperti anda
mereka lemah,lumpuh sebelah

medan juang ini jujur
medan juang ini perlu ikhlas
tak perlu nama
tak perlu kedudukan

yang penting jiwa dan rasa
pada mereka yang memerlukan...
ini bukan pasrah, ini bukan menyerah
INI KETULUSAN INI KEBERSAMAAN INI KEIKHLASAN


mendoakan yang terbaik di AGM INSPIRE CLUB 2011, 12 September 2011, 9 am - 2.30pm, Experimental Hall iium, Red and Black!! c u there!!





p/s:: IC,where sweet memories drew, precious experiences gained...Nur syahadah telah tertulis...ooooo...

4 comments:

suria_mahsuri88 said...

Cepatnye nadz post...
cuya pun demam dah ni...
Demam AGM.. Korang mesti lagi teruk..Apalagi working commitees of AGM aka AGM krew tu...
Tak lama je lagi (1 hr)
Lepas ni adek2 pulak pgg jawatan..
Tapi cenanye kite bnyk lgi jawatan yg bakal disandang..
Sebagai isteri pulak lepas ni nadz (tak sabar da), Sebagai ibu...
Huhu...

me said...

aku nk mkn brekfest AM kt mcD! wuwu

Anonymous said...

jom! kite wat keje giler nak? mkn mcd AM once upon a time -aimi-

nadz_teyn said...

owh..jom..ni kne buat time xm week..sbb sume org nk study..kn2..?