Nuffnang Ads

Wednesday, June 25, 2014

AMT Juniors

Salam & Hye

Kalau yang selalu baca post-post kat sini mesti tau la siapa dan ape AMT tu.. Sekarang AMT dah ada juniors dan semuanya perempuan..hahahaha AMT sangat!

1) Yang ni Kak Long kawasan sebab dia paling otai, lahir dulu..biasalah..hihi

NUR HANI ARIANNA
13/11/2012


Makin nakal sekarang ni, nanti dah dapat adik nanti mama papa awak dah tak sayang..padan muka.. ;p
Takpe..your aunty ada je selalu.



Hoih, geram nak gomol pipi tu...

2) Yang ni plak seeeeeeenyuuuummmm je. Sebijik Ummi dia.

NURUL IMAN
20/6/2013

Macam biasa, dah tau dah, sure semua pink..tak pe Iman, nant Aunty belikan awak semua kaler lain. Biar Ummi awak stress..haha


Ni baru 5 bulan masa ni..


Ni baru 10 bulan..Sekarang Iman dah satu tahun... Rindu Imannnnnn!
Nanti kita jumpa k Iman sayang :)))

3) Ha, yang ni pulak special sket..sebab belum pun 40 hari jadi gambonya kita peram dulu.

NUR LAILA AMANI
8/6/2014

Aunty  awak ni belum berkesempatan jumpa lagi. InshaAllah nanti kita jumpa k.


Takpe Lela, mummy daddy dah bawak awak balik KL. Kita selalu jumpa k, sebelum ni mummy awak selalu tak sihat, so aunty pun tak nak la kacau selalu. hihi..


Hoih, dah tiga orang dah..alhamdulillah..soon to be 4 orang, bertambah happy. Nanti tiba-tiba dah boleh jalan semua, lepas tu dah pandai cakap, lepas tu dah sekolah. Cepat sangat masa berlalu.

Sebab diorang ni tak reti cakap lagi, macam2 la aku bahasakan diri, aunty la, makcik la, suka hati aku je la..kita tengok la nant Nana panggil apa, selalunya yang 1st akan jadi trendsetter pastu yang lain ikut..haha


To AMT juniors, I LOVE U sooooo muchhhh!!!






P/S: Emm..panggil Bonda la, nampak macam klasik gitu, nak lagi cool, panggil Mak. Tapi Aunty Mama pun best ni..hihi..

1 comment:

cahaya nur said...

alololo...comel2 semua ^-^